torstai 17. marraskuuta 2016

KODINHOITOHUONE SUUNNITELMIA



Meillä ei ollut edellisessä asunnossa kodinhoitohuonetta, joten on vaikea ajatella mitä siellä tarvitsee ja mitkä asiat on tärkeitä. Meidän KHH tulee aika varmasti toimimaan pääosin eteisen jatkeena. Ainakin toivon niin että ulkoa tullessa tämän perheen jäsenet lompsisivat suoraan sinne riisumaan kenkänsä ja ulkovaatteensa. Ulko-ovi ja khh ovat lähekkäin ja lisäksi otettiin niiden välinen ovi liukuovena, jotta sinne olisi helpompi mennä myös kädet täynnä tavaraa.. Toivon myös että sielä mahtuu silloin tällöin pyykkiä pesemään..

Totuushan varmasti on että totaalinen kaaos siellä tulee vallitsemaan varmaan suurimmaksi osaksi. Onneksi ovet voi aina sulkea perässään. Meidän kodinhoitohuone-eteinen on 8,6 neliöä ja tilaa sieltä  vie myös tekninen tila.

Kalusteet kodinhoitohuoneeseen tulee Puustellilta. Ovet ja tasot ovat valkoisia ja vetimet mustat. ”väriä” tilaan on tarkoitus tuoda puupaneeleilla tai jonkinmoisella rimoituksella. Minkälaisella, niin sitä ei olla vielä päätetty. Kalanruotopanelointi olisi hieno, mutta varmasti työläs toteuttaa. Joten mietitään vielä..




Toiveissa oli siivouskaappi, pyykkikaappi ja kaappi pyyhkeille ja pussilakanoille. Ulkovaatteille tulee erillinen naulakko ja muita koukkuja. Oven viereen myös penkki pukemiseen ja riisumiseen. Penkin laatikoissa voi sitten säilyttää hanskoja/pipoja tai kenkiä.



Lattiaan tulee laattaa, varmaan samaa kuin eteiseen tai kylpyhuoneeseen. Väri jossain harmaan ja beigen välimaastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti