torstai 22. joulukuuta 2016

KYLPYHUONE KUVIA

Eilen saatiin Värisilmästä havainnekuvia kylppäristä. Meillä ei ollut tarkoituksena tehdä kylpyhuoneeseen mitään shampoopullo syvennyksiä eikä kiinteitä väliseiniä, mutta kuvia katsellessa alkoi kyllä tuo suihkun ja pöntön välinen seinä kiinnostaa.. Paljonkohan se maksais??  Täytyy melkein kysyä. Alkuperäinen suunnitelma oli laittaa suihkun ja pöntön väliin  lasinen suihkuseinä..

1. Laattoina Alp Stone Grey 30x60, lattia 10x10 Concept Bianco.




2. Samat laatat, mutta kiinteällä seinällä


3. Samat laatat, eri suunta


4. Laattana Concept Bianco (kuvassa ilmeisesti 30x60) mutta tarkoituksena oli  45x45 laatta








5. Laattana Concept Grigio




Alp Stone laatta näyttää näissä minusta parhaalta, mutta kun ei ole suurena alana sitä nähnyt.. Bianco on aika vaalea, mietin saumojen putsaamista :O. Grigio on kiva livenä, mutta onkohan liian tumma, tila on kumminkin aika kapea.
Ei siis vielä puusta pitkälle.. Täytyy käydä vielä laattoja livenä katsomassa, että osaa päätöksiä tehdä. Mutta muuten kuvat kyllä miellytti kovasti, kiitos vaan Värisilmän Marillemme!



2 kommenttia:

  1. sopii muuten hyvin tuo väliseinä joka erottaa wc pytyn.On paljon siistimmän näköinen pesuhuone.

    VastaaPoista
  2. Upean näköinen kokonaisuus, ja hieno tuo väliseinä. Meille on tulossa uusi suihkuseinä, ja samalla ehkä kaapistot vaihdetaan. Mukavaa kun saa hieman vaihtelua. Tuollaista väliseinää meiltä ei ikävä kyllä löydy. https://www.suihkutilat.fi/suihkuseinat

    VastaaPoista