tiistai 6. joulukuuta 2016

TALOHAN NOUSEE

Kiitos itsenäisyyspäivän ehdittiin raksalle valoisan aikaan. Yleensä kun siellä työpäivän jälkeen käy on jo niin pimeä ettei sielä paljoa kuvia viitsi ottaa. Kävästiin napsimassa muutama kuva "talosta", kun runkoa on jo sen verran pystyssä että tiloja(huoneita) pystyi jo erottamaan. Jännä! Reissua rokotti kyllä PAKKANEN, -24 näpit jääty aika äkkiä..




Sisällä oli kyllä jännä katsella missä mikin huone on ja minkä kokoisia ne ovat. Eihän siitä todellista kuvaa saanut mutta sinnepäin.. Sauna näytti kyllä melko pieneltä, mutta kaipa sinne mahtuu.
Meillä kun saunotaan melkein joka päivä (tai saunottaisiin jos semmoinen olisi), nykyisessä vuokrakämpässä kun ei ole..Ja sitä on kyllä kaivattu!



Raksapoika hommissaan.. 


Olohuoneen "ikkunat" ja aurinko

Hauska oli katsella näkymiä ikkunoista. Olohuoneen etupuolen ikkunoista näkyy metsää. Takapuolen ikkunoista naapurin olohuone ja keittiö. Onneksi talo on suht kaukana ja heillä oli kai tarkoitus tehdä umpiaita tontinsa ympärille.

Mutta ikkunoihin. Olohuone-keittiössä meillä on ihan riittävästi ikkuna-alaa ja haluttaisiin ne listattomina. Se ei kuulemma kuitenkaan ole niin yksinkertaista puutaloihin toteuttaa.
Vaihtoehtoja listattomien ikkunoiden toteuttamiseen on kuulemamme mukaan kaksi:
1. Kipsilevyillä, jolloin halkeamia voi tulla (koska puutalo elää) ja korjailuja joutuu tekemään myöhemmin. Hinta tälle oli aika edullinen, mutta tuo eläminen vähän hirvittää..
2. Smyygeillä, timpureiden mukaan paremman näköinen ja "kestävämpi", mutta myös huomattavasti työläämpi ja hintavampi toteuttaa. 

Meniköhän ne nyt noin..Jos joku tietää ja on kokemuksia listattomista akkunoista niin kertokaa ihmeessä :)







3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!❤️

    VastaaPoista
  2. No katotaan 😄 thanks kuite❤️

    VastaaPoista
  3. Smyygit yleiset nykyää, ettei kai niissä niin mitää ihmeellistä pitäs olla.

    VastaaPoista