keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

KEITTIÖ TULI, LAATAT TULI JA PÖNTTISTÄ MUURATAAN!

Tänään saatiin betonin koepalojen tulokset ja laatoittaminen voidaan aloittaa!! Jei! Sen enempää raportista ymmärtämättä..

Kaikkia muutakin on parin päivän sisään mahtunut. Toissa päivänä saapui Puustellista kiintokalustetoimitus. Nyt ne on pakattuna yhteen makkareista. Sääliksi käy meidän tasoittajaa/maalarismiestä kun palaa hommiinsa. Se homma kun on aika vaiheessa vieläkin. Samalla kun kalusteita kannettiin sisälle I huomasi että jääkaapin ja pakastimen pistorasiat on liian korkealla. Sähkökuviin ne on standardin mukaan 220 cm, meillä kun ei tule yläkaappeja niin nehän jäävät näkyville.

Seinätki oli jo tasoitettu umpeen.. ööö, vuorokausi siinä mietiskeltiin ja sitte I hoksasi että pääsee käsiksi näihin eteisen puolelta.  Asia korjattu siis!





Toissa päivänä raksalle toimitettiin myös laatat. Nehän näytti erisävyisiltä harmailta, vaikka oman muistin mukaan niissä olisi ollut suurempikin ero :) Kivat ne oli anivei! Tänään laattamies on tehnyt vesieristykset.


 
Kylpyhuoneen Alpstone (seinälle tuleva) laatta


Jännittävin tapahtuma kuitenkin on juuri meneillään.. Meidän mustaa pönttöuunia ollaan muuramassa :O Melkoista budjetin viilausta ja tarjouspyyntöjen lähettely -rumbaa pöntiksen takia käytiinkin läpi. Livenähän en ole pönttistä koskaan nähnyt, senkin takia jännittää.. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti