torstai 23. maaliskuuta 2017

RAKSAKUULUMISIA

Saatiin kuin saatiinkin viimein keittiön pitkä "betoni"seinä onnistumaan.  Harmi vaan että väliseinä ja tämä pitkä seinä on hieman eri sävyisiä. Väliseinästä tuli todella kivan harmaa ja pitkästä seinästä vähän enemmän beige. Saa nähä miltä seinät näyttää kalusteiden kanssa. Meidän keittiö pitäisi maanantaina olla kasattuna, mutta pikkusen epäilen. Lähinnä epäilys johtuu meidän talon tasoituksista ja maalauksesta, koska niissä tuntuu nyt kestävän. I:llä alkaa ensiviikolla loma ja tarkoitus oli että pääsisi heti asentamaan lattiaa. Näyttää kuitenkin uhkaavasti siltä että ainut mihin pääsevät töitä tekemään on sauna :)

On meidän talolla sentäs tapahtunutkin! eli kaikki laatoitukset on tehty. Kävin eilen iltahämärällä katsomassa ja huomasin että kylppärin lattia oli saumattu väärällä värillä..Itseasiassa harkittiin ko. saumaa lattiaan, mutta päädyttiin enemmän laatan väriseen.



Vessan laatoistus valmiina.

Sitten mietin vielä vessan tasoa..Tarkoitushan oli tehdä itse betonitaso, mutta "betoni"seinän teko vei kyllä sen verran uskon itseen, että taitaa jäädä väliin :D Betonitaso oli kyllä ehdoton mustan altaan ja mustan hanan kanssa, mutta josko Ikeasta löytyisi jokin kiva ja halvempi vaihtoehto.  

Kyselin tarjouksia betonitasojen toimittajiltakin, mutta tänne pohjoiseen toimitus on niiiiin kallista että huhhuh ei..

Meidän makkari oli saanut ensimmäisen kerroksen Tikkurilan Denim -maalia pintaansa. Maalarin mukaan tummuu vielä, mikä passaa mulle :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti