perjantai 21. huhtikuuta 2017

RAKSASTA TULI TALO JA TALOSTA KOHTA KOTI

Meillähän on tapahtunu. Viime viikolla oli ensin Siklan osalta luovutus ja katseltiin talo läpi että mitä sielä vielä pitää tehdä/korjailla. Pääsiäisen jälkeen meillä oli kaupungin puolelta muuttotarkastus ja lupahan sieltä tuli :) Harmi vaan että I lähti samana iltana työreissuun ja ehdittiin suurin piirtein patjat talolle raahata. Nukuttiin pojan kanssa sielä kuitekin jo se yö :)



Tekemistä siis piisaa. Tänä viikonloppuna olisi tarkoitus roudata loput tavarat ja yrittää tehdä talosta meille koti. Sohvan tilasin Hakolalta ja kaupanpäälle maaliskuussa sai rahin. Aluksi vähän epäröin rahia, mutta se passaski paikkaansa hyvin.  Matto oli alunperin tilattuna makkariin, mutta löysi paikkansa nyt tuosta. Taustavaneriin on tulossa maalaus ja kaikenlaista puuhaa riittää. Lisäksi meillä on läjäpäin Ikealaisia odottamassa kasausta. Mutta kyllä tästä meille vielä Koti saadaan :D





3 kommenttia:

  1. hei,nyt teillä on juuri sellainen oma koti josta aina unelmoitte.Ja traakkipuukin on selviytynyt ja on vielä elossa.Miten hienoa mustavalkoista rauhoittavaa taidetta.SOPII TOSI HYVIN sisustukseen.

    VastaaPoista