maanantai 8. toukokuuta 2017

MAKKARIN SISUSTUS POHDINTAA

Ihan piti tänne blogiin tulla kattomaan mitä sitä on joskus suunnitellu makuuhuoneeseen. Kuvat siitä löytyy täältä.

Meidän 11.6 neliöinen makuuhuonehan on kauttaaltaan maalattu Denimin siniseksi. Ainoat asiat mitä sieltä tällä hetkellä löytyy on sänky ja duunailemamme Ikean Ivar kaapit. Matto löysikin paikkansa olohuoneesta.  Eli siinäpä kaikki. Nyt pitäis keksiä "yöpöydät" tai jotku hyllyt/kaapit seinälle.. Matto, kattovalaisimet..Seinille kateltavaa ja päiväpeitolle (ja petaamista) yksinkertaistamaan jokin "konsti" sängyn päähän.. (eli siis joku mihin vaan vetaista päiväpeitto nukkumaan laittaessa ja sama toisin päin.)



Eli tältä siellä nyt näyttää. Harkinnassa valaisimiksi on ollut Muuto :n Grain -valaisin, mutta en osaa päättää väriä. Musta, valkoinen, harmaa vai nature.. Näitä tulisi siis 1kpl molemmille puolille sänkyä, ikkunoiden eteen. Kaikki kävisivät väritykseen, mutta nature -väriä olen pitänyt kivoimpana, mutta nyt kun on kuvia aikansa katellut niin onkohan sittenkin liian ruskea.

Kuva lainattu netistä.

Pitäis tehdä uusi "kuva" makkarista niin selkeyttäisi eksyneitä ajatuksia.. Toinen mysteeri on päiväpeiton "paikka", kovin massiiviselle jutulle ei sängyn jalkopäässä ole tilaa.. Jokin kapea puupenkki, mutta ei ole vielä vastaan tullut..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti