lauantai 26. marraskuuta 2016

LAATTOJA LAATTOJA

Käytiin eilen Värisilmässä laattasuunnitelmia laittamassa aluilleen. Laattaa meille tulee eteiseen, kodinhoitohuoneen lattiaan, vessan lattiaan ja kalusteseinälle sekä kylpyhuoneeseen.

Eteisen ja khh lattia tulee samalla laatalla. Vahvana suosikkina on Concept Grigio -laatta 45x45 kokoisena (kuvan vasen laatta).

Kylpyhuoneen laatoiksi olikin sitten enemmän vaihtoehtoja ja mietittävää. Vaihtoehtoina on Concept Bianco 45x45 (kuvan vaalein) kokoisena seiniin ja 10x10 lattiaan. Silloin kylpyhuoneen ja saunan katto tulisi mustalla paneelilla. Concept laatoista olen tykännyt jo pitkään, ne on kivan betonimaisia.


Concept laatat. Vasemmalla Grigio, keskellä vaalein Bianco

Alp Stone Grey Naturale

Toisena vaihtoehtona kylpyhuoneen seinään on Alp Stone Gray Naturale 30x60 kokoisena, lattiaan tulisi Concept Bianco. Alp Stone laatta on kivimäinen eikä kuulemma ykskään laatta ole samanlainen. Meidän kylpyhuone on 5.4 neliöä ja aika pitkä ja kapea. Olisko liian levoton? Tätä laattaa oli myös 10x10 kokoisena, mutta se oli liian rauhaton meidän silmään. Itse haluasin seinät ja lattian samalla laatalla.

Vessaan sen sijaan oli helppo valita laatat. Sinne tulee jo aikaisemmassakin kirjoituksessa oleva Rewind Polvere kuusikulmainen laatta sekä seiniin että lattiaan. (kuvan harmaa laatta)


Rewind Polvere

Lattiaan tulee lisäksi Rolveren kanssa sekaisin Rewind Dec kuviolaattaa (ehkä). :)


Rewind Dec. Geo. Vanilla. Kuva Värisilmä

Nyt siis mietitään. Onko liian tylsää, liian levotonta, liian synkkää, liian vaaleaa jne...Eli helppoa ei ole näitä valintoja tehdä :) Suunnittelija Mari Värisilmästä tekee meille kylpyhuoneen laattavaihtoehdoista kuvia, joten ehkä se helpottaa päätöksen tekoa.

1 kommentti:

  1. Oliko teillä mitään ongelmaa asentaa tuota 45x45 laattaa KHH? Vai tuliko teille kaatoja sinne ollenkaan? Kiitos

    VastaaPoista